Giada i57 assemblage (Classic metal microcase)

Giada i57 mini PC met Team Group msata en sodimm Een beknopte assemblage handleiding. Als iets onduidelijk is, mail dan even naar info @ giadapc.nl.

 

De i57 is een van de mini PCs uit de Giada Classic Metal Microcase familie. Ik heb hier een i3 model, voor de assemblage maakt dat verder niet zoveel uit. In de foto’s gebruik ik een Team Group msata module en een Team Group sodimm.

 

 

 

 

 

Giada i57 unboxedIn de doos bevinden zich de mini PC, poweradapter, stroomkabel, zakje met de voetjes en schroefjes voor assemblage en een driver CD.

 

 

 

 

 

4 - i57 back3 - i57front5 - i57 rear

 

 

 

 

 

Aansluitingen voor externe antenne, HDMI, 4x USB, DisplayPort, netwerk en power.

Aan/uit switch, cardreader, USB 3, audio aansluitingen.

6 - i57 open7 - i57 open top Voor tijdens het transport zijn 2 van de 4 schroefjes boven en onder vastgedraaid, draai die los. Opengemaakt ziet het er dan zo uit. Let op bij het verwijderen van de bovenklep – hieraan zit het frontpaneel. Met het frontpaneel komt een antenne kabel mee. Let ook op dat als je de wifi aansluitingen niet gebruikt dat je die dan netjes goed vastplakt op een plek waar ze niet in de weg zitten in hun tubes om kortsluiting te voorkomen.

 

 

 

 

 

8 - i57 with parts msata module en sodimm geplaatst. Zou je een harddisk willen plaatsen dan zie je rondom de msata 3 grotere gaten voor de schroeven van een 2,5 inch schijf. Ook is er nog ruimte voor een mini-PCI, bijvoorbeeld voor wifi en bluetooth. msata en mini PCI moet je met een schroefje borgen.

 

 

 

 

 

9 - i57 feetAan boven en onderkant de schroefjes weer vastrdraaien en de voetjes eronder plakken (natuurlijk niet over de schroefjes heen – stel je wilt er ooit weer eens bij kunnen..)

 

 

 

 

 

a - i57 with box

Klaar is het! Eigenlijk veel simpeler dan een groot model PC, geen gedoe met kabels en dergelijke.

 

Back to Top