Epsilon Systemen

Warbout biedt onder de merknaam “Epsilon”. In dit blog wat meer informatie over de epsilon systemen en waar ze voor te gebruiken zijn:

Epsilon Basic. De naam zegt het al de basis. Geen budget rommel, maar wel het goedkoopste wat goed en betrouwbaar is. Voordelen: goedkoop, klein, energiezuinig. Als nadeel zou je kunnen noemen dat er weinig  uitbreidings opties zijn.

Epsilon Advanced. Een goede allround computer. Snel genoeg voor al het normale werk. Ook nog wat uit te breiden. Met een lichte grafische kaart kun je er net een 3D spel op spelen. Een goede huis, tuin en keuken computer.

Epsilon Deluxe. Door de Quad Core i5 prima voor zwaarder werk te gebruiken. Ook video editing loopt hier al goed op. Goed uit te breiden. Met een grafische kaart erbij ook een prima spelletjes computer. Stop er dan ook gelijk 4 GB extra in.

Epsilon High-End. Super snelle processor. Geschikt voor het zwaardere video bewerken. Met de juiste videokaart een perfecte games machine. Wordt standaard aangeboden zonder grafische kaart om de klant de keuze te bieden die het best bij de bedoelde toepassing past.

Epsilon Media Center. Door zijn speciale mediacenter behuizing staat hij zeer goed bij de TV en stereo apparatuur. Mediacenter applicaties zijn met de meegeleverde afstandsbediening te bedienen. Technisch gelijk aan de advanced. Kan ook prima gebruikt worden als een desktop kast nodig is.

Alle machines met uitzondering van de basic zijn erg makkelijk flink sneller te krijgen door er een SSD als opstartschijf in te laten plaatsen. Het laden van Windows en programma’s gaat dan heel veel sneller. Verkrijgbaar van 120 tot 480 GB (of nog groter maar erg duur). De harddisk blijft in het systeem voor data opslag.

Alle machines behalve de Mediacenter en Basic kunnen geschikt worden gemaakt voor spellen door het plaatsen van een extra grafische kaart. Hou wel rekening met de voeding en de rest van het systeem (dus geen GTX980 in een advanced).

Zie ook het gaming blog.

 

Back to Top